„Зуба" ипак уз „росо-нере"

Сан сиро у недељу увече постаје центар света, бар оног фудбалског. Две водеће екипе серије А, и велики градски ривали Интер и Милан направиће спектакл, и укрстиће копља у јуришу на „скудето". „Росо-нери" имају подршку некада најбољег фудбалера света, и некадашњег играча обе екипе, Роналда.

Недеља увече резервисана је за само један меч, Милан-Интер. Све очи света упрте су у град моде, који вечерас постаје центар пажње фудбалских сладокусаца.

Градски дерби, једна од најзанимљивијих утакмица сезоне не само у серији А, већ и једна од најзанимљивијих и највећих утакмица у Европи.

Док је Милано подељен на црвено-црне и плаво-црне, један од бивших играча оба клуба одлучио се за кога ће навијати у недељу увече.

Бразилац Роналдо, некада најбољи фудбалер света, „феномен" присуствоваће утакмици у Милану , а овога пута биће уз „росо-нере", за које је играо од 2007-2008. године.

"Мој избор је Милан. Тамо сам заиста осетио посебну атмосферу и заувек ћу памтити те тренутке у каријери", рекао је 33-годишњи фудбалер Коринтијанса.

Роналдо је наступао и за Интер, од 1997. до 2002. године, и провео је лепе дане у црно-плавој половини Милана, али има и још два разлога због којих је вечерас уз другу, црвено-црну половину.

"Навијам за Милан и због две особе. Леонарда, којег јако поштујем и желим све најбоље у овом послу, и због Роналдиња. Много ми је драго што се вратио у форму. Заслужио је да поврати славу".

Интер у утакмицу улази са шест бодова више, али и утакмицом више од Милана, али би „росо-нери" много закомпликовали и закували ситуацију уколико славе у дербију.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи