Холанђанин ван строја

Тренер Реала из Мадрида Мануел Пелегрини неће моћи да рачуна на Рафаела Ван дер Варта наредне три седмице, јер је Холанђанин покидао мишић на нози.

Фудбалер "краљевског" клуба Рафаел Ван дер Варт одсуствоваће са терена две до три недеље због повреде ноге, саопштио је Реал Мадрид.

Холандски фудбалер је замењен у 21. минуту утакмице против Мајорке, а лекарским прегледима утврђено је да је покидао мишић на левој нози. Реал је у недељу на свом терену победио Мајорку са 2:0. Ван дер Варт ће пропустити првенствене утакмице против Атлетика из Билбаоа и Малаге и највероватније меч са Депортивом.

Ван дер Варт на почетку сезоне није био у првом плану тренера Мануела Пелегринија, али је последњих шест недеља стандардан у првом тиму, као замена за повређеног Бразилца Каку.

Реал Мадрид тренутно заузима другу позицију на табели са два бода заостатка за Барселоном.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи