Мурињо ме препородио

Холандски репрезентативац Весли Снајдер након кошмарне епизоде у Реалу, потпуно је оживео каријеру у Интеру, за шта мисли да је најзаслужнији Жозе Мурињо.

Весли Снајдер успео је да поново оживи каријеру. У Реалу потпуно заборављен, у Интеру један од главних играча.

Стратег Интера Жозе Мурињо не плаши се да призна да је његова екипа постала скоро зависна од Холанђанина, који пружа све боље партије, а Снајдер признаје да је Мурињо највише заслужан за препород његове каријере.

"Само једном до сада осетио сам се веома битан за екипу, због односа са тренером. Код Хенка Тен Катеа у Ајаксу, а сада то осећам са Мурињом", рекао је Снајдер "Тутоспорту".

"Мурињо ми допушта да играм на позицији која ми савршено одговара и на којој сам најбољи".

Интер има тежак задатак у Лиги шампиона, чека их двомеч са Челсијем, али је Снајдер свестан да више нема лаких противника, и да морају да се доказују против најјачих екипа.

Циљ је један, а то је финале на Сантијаго Бернабеу, а Холанђанин би посебно желео да се врати на тај стадион, на ком је преживео најтеже тренутке у каријери.

"Било би фантастично да у финалу победимо Реал", рекао је Снајдер.

Снајдер је у Интер стигао управо из Реала, у који је стигао као велико појачање, али се испоставило да је више седео на клупи, због чега је бесан напустио клуб и придружио се Дејану Станковићу и Жозеу Мурињу у Интеру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи