Торес међу легендама Ливерпула

Фернандо Торес може да с похвали да се налази у изабраном друштву, раме уз раме са Ијаном Рашом, Робијем Фаулером, Кенијем Даглишом...

Одавно је у срцима навијача, а сада је ушао и у књигу рекорда Ливерпула. Фернандо Торес постигао је 50. гол за клуб са Енфилда, на свега 72. утакмице.

„Ел нињо" је фудбалер који је најбрже уписао толики број голова за Ливерпул, и може да се похвали да се по тој статистици нашао испред далеко звучнијих имена, и истинских легенди клуба.

Довољно је рећи да је Кенију Даглишу било потребно 98 утакмица, Ијану Рашу и Мајклу Овену 84, Робију Фаулеру 88.

После Тореса, до 50 голова најбрже је стигао Сем Рејболд, на 80 утакмица и Алберт Стабинс на исто толико наступа.

Гол који је донео Торесу овакав несвакидашљи рекорд донео је Ливерпулу три бода против Астон Виле и наду да могу да се докопају Лиге шампиона.

„Није лако играти против Астон Виле. Ова победа је врло битна, приближава нас четвртом месту, али морамо напорно радити и наставити да побеђујемо како бисмо то постигли", рекао је Торес након утакмице.

Претходних дана појавила се информација да Торес жели да напусти екипу уколико се не пласира у Лигу шампиона, а ова победа над директним конкурентном свакако ће много значити за самопоуздање.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи