Галијани спремио 25 милиона за Џека

У Милану броје паре за Едина Џека. У наредних неколико дана послаће званичну понуду Волфсбургу, „тешку" 25 милиона евра.

"Росо-нери" не одустају од Едина Џека. Дуготрајна потера за репрезентативцем БиХ епилог ће можда добити већ на почетку 2010. године.

У Милану се надају да ће приволети челнике Волфсбурга да се одрекну најбољег играча са понудом од 25 милиона евра, пише Коријере дело спорт.

Такође, „росо-нери" ће послати и преговарача у Босну и Херцеговину, како би се договорио са оцем и агентом Едина Џека, као и да уговоре стратегију како да наговоре челнике Волфсбурга да пусте Џека.

Немци су одредили цену од 40 милиона, што Италијани не могу у овом тренутку да понуде. Ипак, надају се да ће пресудити жеља играча да пређе у црвено-црни дрес, и да ће то натерати немачког шампиона да прихвати ову понуду.

Такође, Немци су испали из Лиге шампиона, што је још једна охрабрујућа околност за Милан. Међутим, „росо-нери" морају пожурити јер се у трку за репрезентативцем БиХ укључују и Челси, Манчестер јунајтед и Арсенал.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи