До краја у Интеру

Капитен Интера Хавијер Занети изјавио да жели оконча каријеру на Ђузепе Меаци. Одбацио наводе медија да се "под старе дане" враћа у Аргентину.

Занети, који је у Интеру од 1995. године, одбацио је наводе медија да ће каријеру завршити у домовини, и нагласио да жели до самог краја да остане са "неро-азурима".

"Нећу завршити каријеру у Банфилду. Остајем у Интеру до краја, и навијачи могу бити мирни", рекао је Занети спортском сајту Гол.

Занети је ове сезоне постигао несвакидашњи рекорд. Наиме, Занети је за Интер у 2009. години играо све првенствене утакмице.

Искусни 36-годишњак је започео сваку утакмицу Интера, и сваку одиграо до краја. Такође, Аргентинац је био неизоставан и у осталим такмичењима, па је у 2009. године одиграо свих 50 Интерових утакмица, не изоставши нити један минут.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи