Роман избројао 55 милиона

Власник Челсија Роман Абрамович спремио је 55 милиона фунти у јануару како би обрадовао навијаче за Нову годину и довео Серхија Агуера и Јерка Лека.

Новогодишњи шопинг очигледно неће заобићи ни Челси. Богати власник Рус Роман Абрамович спрема 55 милиона фунти како би за Нову годину обрадовао тренера Анчелотија и навијаче новим именима у тиму. 

Иако је Карло Анчелоти нагласио да је задовољан тимом и да неће доводити играче у јануару, изгледа да је сада неопходно размишљати о појачањима.

Челси је у последњих шест мечева у свим такмичењима забележио само једну победу, а нови проблеми их очекују почетком наредне године, када почиње Афрички куп нација, на који ће отићи неколико првотимаца Челсија.

Први на листи појачања, како преноси британски "Сан", јесу Аргентинац Серхио Агуеро и Хрват Јерко Леко, из Монака. Оба играча коштала би Романа 55 милиона фунти.

Серхио Агуеро одавно је на мети "плаваца" и претходних месеци много се говорило о његовом преласку на Стамфорд бриџ.

И сам Агуеро је недавно изјавио да је он "прави човек за Чесли", тако да остаје само да се клубови договоре око висине обештећења.

Извор близак Стамфорд бриџу рекао је "Сану" да Челси има и резервне опције.

Уколико им не пође за руком да доведу поменуту двојицу, окренуће се Луису Суарезу из Ајакса, Данијелу Де Росију из Роме, или Џеку Родвелу из Евертона.

"Атлетико тражи огроман новац. Уколико трансфер пропадне, клуб ће покушати да доведе Луиса Суареза из Ајакса. Такође ни Леко јније едини избор. Ту су и Данијеле Де Роси из Роме и Џек Родвел из Евертона".

Де Роси је недавно продужио уговор са Ромом и изјавио да жели да остане у Риму до краја каријере.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи