Педро уникат

Фудбалер Барселоне Педро Родригез, поставио је веома занимљив рекорд ове сезоне. Постигао је по макар један гол у шест различитих такмичења.

До ове сезоне ретко ко је чуо за младог фудбалера Барселоне Педра Родригеза. Можда само они који су велики љубитељи каталонског клуба, или они који су "навучени" на компјутерску игру "фудбал менаџер".

Након ове сезоне сигурно ће се много причати о 22-годишњем фудбалеру.

Млади нападач Барсе је, у победи каталонског клуба над мексичким Атлантеом од 3:1, у полуфиналу Светског првенства клубова у Абу Дабију, поставио веома занимљив рекорд.

Наиме, Педро је постигао погодак у 67. минуту, и тако постао играч који је постигао бар по један гол у шест различитих такмичења у једној сезони.

Претходно, Педро је постизао голове у Примери, Купу краља, шпанском Суперкупу, европском Суперкупу и Лиги шампиона.

"Послаћу дрес породици. Била је то утакмица као и свака друга. Био сам смирен и хладнокрван, и само сам чекао прилику, коју сам искористио. Вредно смо радили да бисмо победили, а у финалу против Естудијантеса очекује нас ново искушење", изјавио је Педро.

Педро није први избор тренера Гвардиоле, испред њега су Меси, Анри и Ибрахимовић, али је доказао да се на њега може озбиљније рачунати.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи