Џеко код Венгера

Арсенал се укључио у трку за Едином Џеком. Венгер спреман да за репрезентативца БиХ искешира 16,5 милиона евра.

Лондонски Арсенал још један је од клубова који се интересује за нападача Волфсбурга, и репрезентативца БиХ, Едина Џека.

Венгер је, како тврди новинар "Сана", након повреде Холанђанина Робина ван Персија одлучио да ангажује једног изузетно квалитетног голгетера, а на његовој листи жеља нашао се Џеко.

Медији су у претходних неколико дана писали о жељи Венгера да доведе фудбалера Бордоа Маруна Шамака, али како из француског клуба не желе да се одрекну услуга Мароканца, Венгер је бацио око на Едина Џека.

Многи сматрају да би Џеко био идеално решење за Арсенал, који ове сезоне кубури са повредама кључних играча. О недостатку врхунских фудбалера у Арсеналу први је проговорио Андреј Аршавин, који није задовољан играчким кадром Арсенала.

"Венгер мора да доведе нове играче у јануару. И то врло скупе и квалитетне. У Арсеналу већ имамо доста талентованих играча, тако да нам сад требају већ доказани фудбалери", рекао је Аршавин.

Ипак, поставља се питање колико је реалан овај трансфер, узимајући у обзир Џекове жеље.

Наиме, Џеко је пре неколико седмица одбацио могућност да појача Манчестер јунајтед, и изјавио да жели да пређе само у Милан, и да га ни један други клуб не интересује, јер му је клиначки сан да заигра за "росо-нере". 

Џеко је недавно потписао нови четворогодишњи уговор, али острвски медији тврде да би управа Волфсбурга била спремна да га већ у јануару пусти да промени клуб, уколико се екипа не пласира у осмину финала Лиге шампиона.

За ефикасног голегета осим Арснела заинтересовани су и остали велики европски клубови, а највише жеље да га ангажује до сада је показао италијански Милан.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи