Сањао сам Милан

Нападач Челсија признао да је као мали сањао да заигра у "црвено-црном" дресу Милана.

Фудбалер Челсија, и Обале Слоноваче Дидије Дрогба, изјавио је за италијански "Газето дело спорт" да је као мали сањао да игра за Милан.

"Град Милано ми се много допада. Имам доста пријатеља тамо, и Милано је једини град уз Марсељ и Париз где могу да се опустим", рекао је Дрогба, преноси сајт "Гол".

"Сваки фудбалер сања о великим клубовима. Још од малих ногу, као дечак у Француској, волео сам Милан. Али, у стварности снови и реалност су две различите ствари. Серија А би ми одлично "легла", али сам заиста срећан у Челсију.

Иако није имао могућност да заигра у Милану, Карло Анћелоти је донео "делић Милана" у Лондон. Дрогба има само речи хвале за бившег тренера Милана, и сада његовог тренера у Челсију.

"Одлична је особа са великим искуством. Зна како да дође до успеха, амбициозан је, и врло брзо преноси своје квалитете на нас играче. Врло брзо је 'освојио' свлачионицу. Увек је спреман за шалу, чак и на тренингу. Оплеменио је оно што је добро функционисало, а то је одлика великих", рекао је Дрогба.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи