"Брејвхарт" побеснео

Ђенаро Гатузо, фудбалер Милана, није претерано срећан што је изгубио место у првој постави "росо-нера", и прети одласком.

У Милану нешто не штима ове сезоне. Након лоших резултата, појавио се још један проблем. Ђенаро Гатузо.

Борбени фудбалер није задовољан статусом у тиму, јер је изгубио место у стартној постави Милана.

"Мислим да није у реду да чекам да се неко повреди да бих заиграо. Осећам се снажно, мада сам разочаран, и не желим да се помирим са тим да нисам потребан више Милану", рекао је Гатузо.

Претходних месеци много се говорило о могућем одласку Гатуза, а лоше расположење италијанског фудбалера сигурно ће додатно подгрејати те приче.

"Да ли ћу отићи? Остало је још шест утакмица до паузе, разговараћу са челницима клуба, па ћу одлучити. Мислим да није у реду да након 11 година у клубу играм само повремено", рекао је Гатузо.

Неиграњем у клубу, 31-годишњи Гатузо можда изгуби место у репрезентацији Италије, што можда и највише брине борбеног фудбалера средине терена.

"Селектор ме уверава да и уколико играм мање него пре, да ће бити места за мене за Јужну Африку", закључио је Гатузо.

Гатузо је у Милану од 1999. године, и стандардан је репрезентативац Италије. Учествовао је и у освајању Светског првенства 2006. године. Због борбености, навијачи шкотског Ренџерса, где је играо пре Милана, дали су му надимак "брејвхарт" (храбро срце).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи