Романе, паре на Сунце

Капитен Челсија Џон Тери, поручује власнику клуба Роману Абрамовичу да су потребна нова појачања у јануару како би клуб успео да оствари зацртане циљеве-освајање тутуле у првенству и освајање Лиге шампиона.

Џон Тери, капитен Челсија, позива власника лондонског клуба Романа Абрамовича да потроши пуно новца у јануару, како би ангажовао нове фудбалере, који ће помоћи клубу да оствари циљеве.

Тери верује да су клубу потребни нови играчи у јануару, јер ће од Нове године одсуствовати Дидије Дрогба, Микаел Есјен, Џон Оби Микел и Саломон Калу, који ће учествовати на Афричком Купу нација.

Челси је кажњен забраном куповине играча у наредна два прелазна рока, али је та одлука након жалбе суспендована, и по свему судећи Челси ће у јануару без проблема моћи да региструје нове играче.

Тренер Карло Анчелоти већ има представу кога би довео, а нагађа се да су му приоритети Серхио Агуеро из Атлетика, Анхел Ди Марија из Бенфике, Франк Рибери из Бајерна, Марек Хамшик из Наполија и Џек Родвел из Евертона.

Свакако, за било ког играча Абрамович ће морати да издвоји позамашну суму новца, али Тери сматра да је то једини начин да Челси освоји неки трофеј на крају сезоне.

"Губимо четири одлична играча у јануару. Сигуран сам да и менаџер размишља о томе и да ће разговарати са Романом о новим појачањима. Морамо довести добра појачања, јер ко зна шта ће бити на крају сезоне, или на крају следеће", рекао је Тери, вероватно мислећи на то да се коначна одлука о забрани куповине играча још увек не зна.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи