Тешко је бити "џокер"

Фудбалер Ливерпула, Рајан Бабел, није се претерано наиграо од доласка из Ајакса, а ове сезоне има улогу "џокера", јер углавном улази са клупе, а неколико пута је показао да зна како да нађе пут до мреже противника.

Крилни играч, и понекад нападач Ливерпула, Рајан Бабел стрпљиво чека праву прилику на клупи "црвених", и нада се да ће му Рафа Бенитез у наставку сезоне пружити прилику да се докаже.

Млади Холанђанин још увек се није изборио за место у стартних 11, и признаје да му није лако што већину мечева почиње са клупе.

"Бити нека врста 'џокера' није ни мало лако", рекао је Бабел порталу "Гол".

"Навијачи су задовољни са мном као изменом, али ја још нисам добио праву прилику. Ниједном нисам започео три меча за редом", жали се Бабел.

Холанђанин сматра да је довољно добар за Ливерпул, и да је одлучан да свима докаже свој квалитет, али га полако стрпљење издаје.

"Јасно је да имам квалитет за стартних 11, али када не добијете праву прилику уопште није лако", додао је Бабел.

"Нисам особа која одустаје. Бенитез ми је рекао да ће ми у будућности пружити више шансе, и ја му верујем".

Млади Холанђанин почетком сезоне разочарао се у Бенитеза, и изјавио да "много тога није испунио", па можда чуди што је за врло кратко време променио мишљење, иако се ситуација уопште није променила.

Бабел је почео само једну утакмицу ове сезоне у Премијер лиги, а у шест је ушао као замена, док је у Лиги шампиона наступио три пута, сва три са клупе, и постигао је феноменалан погодак против Лиона.

На почетку сезоне, незадовољан статусом у тиму, Бабел је размишљао о одласку, и повратку у Ајакс на позајмицу. Спомињало се да ће већ у јануару Бабел кренути пут старог клуба, како би играо више, и изборио се за пут на Светско првенство у Јужну Африку, али је очигледно холандског репрезентативца нешто натерало да промени мишљење.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи