Ћави: Фабрегас је Барсино дете

Један од кључних играча Барселоне последњих сезона, Ћави Ернандез, позива саиграча из репрезентације Сеска Фабрегаса да се придружи шпанском гиганту.

Фудбалер Барселоне, Ћави Ернандез, изјавио је да би волео да му саиграч из репрезентације, Сеск Фабрегас, постане саиграч и у клубу.

Ћави би волео да му се на средини терена у Барселони придружи Фабрегас, који је каријеру започео у Барселони, али је као врло млад прешао у Арсенал.

Такође, сматра да би се Фабрегас одлично уклопио у млад и амбициозан тим Барсе, и да би њих двојица чинили одличан тандем "плејмејкера".

"Уколико дође Сеск то ће бити феноменално. Био би ми одличан партнер на средини, и касније би ме наследио. Уживао бих да играм са њим".

"Сеск је фантастичан играч, и има Барсин ДНК. Последњи пас му је изузетан", рекао је Ћави.

Фабрегас је већ током сезоне повезиван са Барселоном, иако тврди да је посвећен Арсеналу. Како Ћави има 29 године, многи виде 22-годишњег Фабрегаса као наследника фантастичног Ћавија на средини Барселоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи