Нгог за Оскара

Нападач Ливерпула нашао се, након Едуарда из Арсенала, на удару због симулирања пенала. Пенал који је изнудио Нгог, капитен Џерард је сигурно реализовао, и донео бод Ливерпулу у утакмици са Бирмингемом.

Фудбалер Ливерпула Давид Нгог, показао је да има и таленат за глуму.

У првенственој утакмици са Бирмингемом, при резултату 2:1 за Бирмингем, Нгог је предриблао неколико играча, и након клизећег старта Лија Карслија, пао "као покошен".

Судија је без размишљања показао на најстрожу казну, а са беле тачке је био сигуран капитен Стивен Џерард, чиме је донео бод, у последње време, очајном Ливерпулу.

Ипак, на поновљеном снимку јасно се види да контакта између Карслија и Нгога није било, и да је млади Француз одлично одглумио.

Овакав потез сигурно ће подићи доста прашине у Енглеској, тек што се стишала прича о симулирању Едуарда Да Силве у мечу између Арсенала и Селтика.

Први се огласио бивши судија Грејем Пол, који је овакав потез Нгога окарактерисао као срамотан.

"Каква срамота за Давида Нгога, чији је пад један од најочигледнијих случајева симулирања који сам икада видио. Судија Питер Волтон морао је да примети очигледно симулирање, и да га казни. Гледајући утакмицу на телевизији одмах ми је било јасно да је реч о симулирању, не зато јер сам јако паметан, него јер је било превише очигледно", рекао је Пол за "Дејли мејл".

Иначе, Грејем Пол је један од најпознатијих британских судија, а највише се "прославио" на Светском првенству 2006. године, када је искључио из игре хрватског репрезентативца Јосипа Шимунића након трећег жутог картона на утакмици са Аустралијом.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи