Красић у тиму кола

Српски репрезентативац Милош Красић нашао се у тиму четвртог кола Лиге шампиона. У најбољих 11 и Галас, Фабрегас, Шевченко...

Нових најбољих 11 играча, у избору читалаца Уефиног званичног сајта, нашло се у идеалном тиму четвртог кола Лиге шампиона.

На голу се налази чувар мреже московског ЦСКА Игор Акинфејев. Иако је три пута вадио лопту из мреже, Аконфејев је заиста фантастично бранио, и код поменутих голова није могао пуно да учини. Неколико невероватних одбрана с правом су га препоручиле за најбољег голмана кола.

У последњем реду налазе се Бордеану (Униреа), Брандан (Униреа), Галас, Вермелен (Арсенал).

Валери Бордеану, искусни 32-годишњи фудбалер, као и његов саиграч Пабло Брандан, одлично су заустављали нападе Ренџерса, и нису допустили нападачима шкотског клуба да се разиграју.

Други клупски тандем у последњем реду је из Арсенала, Галас-Вермелен. Арсенал је примио само један гол, али стамени играчи Арсенала нису допустили противничким играчима да постигну нешто више. Галас је, као и увек, умео да повуче контру, и цео тим у напад. Обојица у прекидима опасни.

У везном реду нашли су се Фабрегас и Насри (Арсенал), Красић и Џагоев (ЦСКА).

Фабрегас је успео два пута да се упише у стрелце, Насри једном, и одлично су креирали нападе Арсенала, које је постигао четири гола на утакмици.

Фудбалери ЦСКА одлично су се показали у Енглеској. Џагоев је постигао први гол за Московљане, док је Красић постигао други, и током целог меча био највећа опасност за гол домаћина.

Нападачки тандем чине Аршавин (Арсенал) и Шевченко (Динамо).

Иако није постигао гол, Андреј Аршавин одиграо је једну од бољих утакмица ове сезоне. Асистирао је код три од четири гола Арсенала, и био практично незаустављив у дуелима са дефанзивцима АЗ-а.

Шевченко нас је подсетио старих дана, када је тресао мреже широм Италије, и Европе. А доказао је да се старе навике тешко мењају. Довео је Динамо у вођство, и то фантастичним голом. Тај погодак био је уједно и 15. гол који је постигао против Интера, у свим такмичењима.

За најбољег играча кола проглашен је Фабрегас, док су му за петама Шевченко и Адријан Муту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи