Читај ми!

Игуаин: Јувентус може да освоји Лигу шампиона

Фудбалер Јувентуса Гонзало Игуаин рекао је да његова екипа може да освоји Лигу шампиона, али да мора да остане мирна.

Фудбалери Јувентуса играју у среду од 20.45 на гостујућем терену против Порта, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

"Можемо да освојимо Лигу шампиона, али морамо да будемо мирни. Порто? Диван стадион, лепа атмосфера против екипе која увек игра у Лиги шампиона. Јаки су, морамо да будемо опрезни. Знам да смо и ми јаки и да можемо да одемо до самог краја. Тај пут морамо да почнемо на гостовању против Порта", рекао је Игуаин за италијанске медије. Он је навео да је разговарао са голманом Порта Икером Касиљасом, да имају добар однос, али и да је лепо давати голове квалитетним голманима.

Игуаин је летос из Наполија за 90 милиона евра дошао у Јувентус. Он је рекао да је то била добра одлука и да не осећа притисак, као и да се осећа привилегованим јер га је клуб довео са циљем да освоји европски трофеј.

"Напредујете када играте у екипи са најбољим фудбалерима, то је логично. Ко год да си, увек можеш да учиш. Све што мораш да урадиш је да гледаш Ђиђија, он је све освојио, али и даље тренира као дечак. Исто важи и за Данија Алвеса и остале саиграче. Глад за победама вас тера на то, чак иако сте све то већ урадили и освојили", навео је аргентински нападач.

Игуаин је додао да је задовољан односом играча, клуба и навијача и да се добро уклопио.

"Победе нису важне, оне су једине које значе и то није клише већ најјаснији пример наше екипе. Дођеш у клуб и не ради се о томе да се промениш, већ се трудиш да поправиш своје слабе тачке. Ту су и тренери који никада не греше, па само можеш да се концентришеш на игру. Имам 29 година, достигао сам тачку психичке смирености. Играм за тим који ће се борити за Лигу шампиона и пронашао сам диван град", рекао је Игуаин.

"Играти на стадиону Јувентуса је спектакуларно. Пре него што изађеш на терен видиш фотографије Платинија, Бађа, Зидана, Дел Пјера и онда кажеш себи: 'Како да не дам све од себе' ", навео је Игуаин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару