Читај ми!

Цилер: Не смемо да изгубимо у Севиљи

Голман Лестера Рон-Роберт Цилер рекао је да његова екипа мора да избегне пораз од Севиље у предстојећој утакмици осмине финала Лиге шампиона. Енглески шампион Лестер ове сезоне је забележио много лоших резултата, а осим утакмице Севиље и Лестера, у среду од 20.45 прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона у Лисабону играју Порто и Јувентус, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Енглески шампион Лестер игра лоше ове сезоне, у првенству после 25. кола заузима 17. место на табели и налази се на бод од зоне испадања, док је за викенд изгубио од трећелигаша Милвола са 1:0 у осмини финала ФА купа.

Екипа Клаудија Ранијера остварује много боље резултате у Лиги шампиона, освојила је прво место у својој групи са само једним примљеним голом у пет утакмица.

Лестер ће у среду од 20.45 играти у Шпанији против Севиље, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

"Чека нас велика и важна утакмица. Играли смо добро у групној фази и пласирали се међу 16 најбољих. Прва утакмица је веома важна и не смемо да изгубимо. Ако бисмо могли да одиграмо нерешено, или чак да победимо, то би било сјајно пред реванш", рекао је Цилер, пренели су британски медији.

Он је додао да би добар резултат у Лиги шампиона помогао екипи да не мисли на лоша издања у првенству у ФА купу.

"Ако остваримо добар резултат, то може да се пренесе и на Премијер лигу. Сви знамо да морамо да будемо бољи у првенству и можда је у овом тренутку добра промена за екипу што ће играти утакмицу Лиге шампиона", додао је 28-годишњи голман.

Севиља је освајала Лигу Европе у последње три године.

Екипа игра добро у шпанском првенству, налази се на трећем месту на табели иза Реал Мадрида и Барселоне. У прошлом првенственом колу Севиља је победила Еибар са 2:0, а оба пута асистент је био бивши фудбалер Партизана, црногорски репрезентативац Стеван Јоветић.

Осим утакмице Севиље и Лестера, у среду од 20.45 прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона у Лисабону играју Порто и Јувентус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару