Ривалдо: Меси ће постати легенда

Бивши фудбалер Барселоне, и некадашњи најбољи играч света, Бразилац Ривалдо изјавио је да је Лео Меси рођен да буде легенда, и да га његова техника и брзина чине незаустављивим.

Некадашњи фудбалер Барселоне, Бразилац Ривалдо, одушевљен је Леом Месијем, за кога тврди да ће постати једна од легенди фудбала.

"Веома је млад, а погледајте шта је све освојио. Има изванредне физичке и техничке квалитете и зато је толико добар. Он је незаустављив. Судбина му је да постане легенда", рекао је некадашњи фудбалер каталонског клуба.

Бивши бразилски репрезентативац тврди да Месију недостаје само титула првака света са аргентинским државним тимом.

"Недостаје му још само тријумф на светском првенству. Међутим, ни Алфредо ди Стефано, ни Јохан Кројф немају ту титулу, а убрајају се међу најбоље играче свих времена", закључио је Ривалдо.

Ривалдо је за Барселону играо од 1997-2002 године, након чега је прешао у Милан. Изабран је, 1999. године, за најбољег фубалера Европе и света. Открио је да и даље воли да гледа утакмице свог бившег тима, као да и даље воли клуб у ком је провео предивне године.

"Увек их пратим. Од када сам отишао са Камп ноуа, они су моја највећа слабост. Барса је оставила траг на мени, веома сам срећан због успеха које постижу", рекао је Ривалдо.

Осим Месија, Ривалдо издваја још једног човека, који је свакако променио стил игре Барселоне, а то је тренер Пепе Гвардиола.

"Посао који ради Гвардиола је феноменалан, невероватан. Не само због трофеја, већ због лепоте игре. Иако је барса увек неговала нападачки фудбал, сада када их гледате 'иде вам вода на уста'", рекао је Ривалдо.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи