Читај ми!

Зидан: Очекујемо више од Роналда

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да очекује више од фудбалера те екипе Кристијана Роналда, који је промашио неколико добрих прилика током утакмице против Легије из Варшаве у Лиги шампиона. Реал је синоћ на свом терену победио Легију са 5:1, у утакмици трећег кола Групе Ф у Лиги шампиона.

Реал је повео у 16. минуту голом Гарета Бејла, а вођство је аутоголом дуплирао Томаш Јодловјец у 20. минуту. Само два минута касније гол за пољски тим постигао је бивши фудбалер Партизана Мирослав Радовић, што је био први гол Легије у Лиги шампиона после 21 године.

"Краљевски" клуб је обезбедио победу у 68. минуту голом Лукаса, а коначан резултат поставио је Алваро Мората у 84. минуту.

Роналдо је асистирао код трећег и последњег гола Реала, имао је неколико добрих прилика у другом полувремену, али се није уписао међу стрелце.

"Сви желе да Кристијано постигне три, четири, пет голова. Имао је много прилика против Легије, али постигао је гол у прошлу суботу (у првенству) и постићи ће нови наредног викенда. Сви очекујемо више од Роналда и он то зна. Желимо да постигне три или четири гола. Није постигао гол против Легије али имао је две асистенције и то ми се свиђа", рекао је Зидан, пренели су данас британски медији.

Тренер Реала рекао је да његова екипа мора да поправи игру у одбрани.

"Задовољан сам резултатом, головима. Јасно је да можемо да напредујемо. Понекад равнотежа у одбрани није савршена, али наш избор је да играмо офанзивно, иако смо ризиковали и пружали шансу противнику. Најважнија ствар је да постигнемо гол и да победимо, а то смо урадили", навео је Зидан.

После три кола Реал и Борусија из Дортмунда имају по седам бодова у Групи Ф, Спортинг из Лисабона има три бода, док је Легија без бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару