Хуанфран навијачима Атлетика: Хвала вам, освојићемо Лигу шампиона

Десни бек Атлетика из Мадрида и дефанзивац који је једини икада убележио две асистенције у исто толико финала Лиге шампиона, Хуанфран, емотивним писмом објављеном на сајту клуба захвалио је навијачима на подршци после промашеног једанаестерца у финалу у Мадриду.

"Тражио сам од клуба да објави ово писмо на сајту, како бисте сви знали како се осећам. Никада нећу заборавити вашу наклоност према мени и како сте ме бодрили када сам вас молио за опроштај. Када сам видео да су моје сузе погодиле хиљаде навијача Атлетика на стадиону помогло ми је да се изборим са великом тугом коју сам осећао у том тешком тренутку", наводи се у писму Хуанфрана.

Хуанфран је у четвртој пенал серији погодио стативу, а потом је Кристијано Роналдо био прецизан са 11 метара, те је Реалу донео 11. трофеј у Лиги шампиона.

Он је захвалио саиграчима и стручном штабу што су му помогли да преболи промашени једанаестерац.

"Помогла ми је и подршка саиграча, тренера и свих људи који чине ову велику породицу. Желим да захвалим свима који верују у нас јер су доказали да је бити део Атлетика нешто посебно, другачије, да наше срце куца јаче од било ког другог", написао је Хуанфран.

Хуанфран је обећао навијачима да ће Атлетико Мадрид освојити трофеј у Лиги шампиона.

"Пре две године сам вам рекао да ћемо поново бити у финалу, а сада вам кажем да ће Габи, наш капитен, пре или касније подићи трофеј Лиге шампиона, а ми сви заједно ћемо га прославити у Мадриду. Напред, Атлети", закључио је Хуанфран.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи