Читај ми!

Зидан: Заслужили смо трофеј, не желим да анализирам игру

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да је његов тим великим залагањем успео да дође до титуле у Лиги шампиона и истакао да не жели да анализира игру, већ само да ужива у великом успеху. Реал је у јучерашњем финалу Лиге шампиона, након 1:1 у регуларном делу, славио против Атлетико Мадрида након бољег извођења једанаестераца (5:3) и тако стигао до 11. титуле у најјачем клупском такмичењу у Европи.

"Сањао сам о овоме када сам стигао на позицију тренера. То можеш да оствариш ако радиш са оваквим тимом. Реал током историје прави велике и важне ствари. Ово смо постигли радом и трудом. Борили смо се до краја и заслужили трофеј. Освајање Лиге шампиона иза себе има много рада и имао сам среће да остварим нешто посебно", рекао је Зидан за шпански АС.

Он је нагласио да Реал није имао план да се након постигнутог гола брани.

"Повлачење није била тактика, већ нешто што се повремено дешава на терену. Постигли смо гол и понекад је потребно и да се повучете. То је фудбал. Не желим ништа да анализирам, само да уживам у великом успеху", закључио је Зидан.

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је да је био убеђен да ће постићи одлучујући пенал и нагласио да је Зинедин Зидан урадио одличан посао са клубом.

"Веома сам срећан и делим своју велику радост са навијачима Реала. Знао сам да ћу успети да постигнем победоносни гол и хвала Зидану што ми је дозволио да шутирам. Зидан је одрадио феноменалан посао са екипом и заслужио је да ужива у великом успеху", закључио је Роналдо.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи