Симеоне: Још можемо да освојимо трофеј

Тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне рекао је да је веома задовољан сезоном свог тима, упркос поразу од Левантеа (2:1) минулог викенда после кога су остали без шанси за титулу у Примери.

"Не постоји начин да се оправдамо после пораза од Левантеа, али завршили смо једну фантастичну сезону. Били смо само једну утакмицу далеко од Реала и Барселоне. Претходних година били смо у заостатку за њима, али ове године смо им се баш приближили. То је оно што ме чини срећним. Рекао сам играчима да да сам поносан на њих и да су одиграли одличну сезону, али је време да опораве и да заврше годину на прави начин", рекао је Симеоне за клупски сајт.

Фудбалери Атлетика имаће прилику да сезону заврше са трофејом пошто их 28. маја очекује финале Лиге шампиона са градским ривалом Реалом, и у случају победе дошли би до првог "ушатог трофеја" у историји клуба, након што су два пута поражени у финалу (1974, 2014).

Симеоне је од децембра 2011. године на челу Мадриђана и до сада је освојио титулу првака Шпаније, Куп Краља, Суперкуп Шпаније, Лигу Европе и Уефа Светско клупско првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи