Читај ми!

Гризман: Без еуфорије, стојимо чврсто на земљи

Фудбалер мадридског Атлетика Антоан Гризман није желео еуфорију после пласмана у финале Лиге шампиона и поручио да екипа није рекла све јер је очекује још један меч до трофеја. Француз је у Минхену против Бајерна постигао вредан гол, који је, упркос поразу 2:1, одвео Атлетико у финале, захваљујући минималном тријумфу у Мадриду.

"Срећни смо, био је веома тежак меч. Испред себе смо имали сјајан тим, али је најбољи онај који победи. Бајерн је у реваншу био бољи, док смо ми у првом мечу. Чврсто стојимо на земљи", рекао је Гризман, а преноси шпански Ас.

Један од јунака на Алијанц арени био је голман Јан Облак, који истиче да је мадридски тим направио велики успех.

"Одиграли смо очајно прво полувреме, Бајерн је постигао гол и имао много шанси. Знали смо да нам је потребан један гол у другом за пролаз и дошли смо до њега. Бајерн има врхунске појединце, али смо играли на резултат и што је најважније дошли до њега", казао је Словенац.

Атлетико у финалу чека бољег из дуела Реал Мадрид - Манчестер Сити, али Фернанду Торесу није битан ривал у Милану.

"Сити и Реал су сјајни, биће тешко против оба тима. Одлучиће ситнице у 90 минута, можда и 120. Сигурно је да ће бити неизвесно, али ми није важно против кога", рекао је Торес.

Финале Лиге шампиона игра се 28. маја на Сан Сиру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи