Гвардиола: Ако испаднемо од Атлетика можете да ме убијете

Пеп Гвардиола нема лаке и мирне дане у Минхену. Обично има, да не буде дилеме, али ови претходни су посебно тешки. Једноставно, тај пораз од Атлетико Мадрида у првом мечу полуфинала Лиге шампиона боли све у Баварској. Каталонски стручњак, међутим, позива на борбу уместо на дефетизам.

Иако за викенд може да постане шампион Бундеслиге (поново!), Гвардиола не оскудева у критикама ових дана. Због тога је морао да се правда, што њему, познатом као јако поносном и помало сујетном, сигурно није лако пало.

„Цео свет ме је убио, али сам и даље жив. Остала нам је једна утакмица, ако изгубим можете да ме убијете, али још увек имам једну шансу", рекао је Гвардиола.

Најчешће и највише му се спочитава остављање Томаса Милера на клупи на „Висенте Калдерону". Гвардиола је, иначе, познат као тренер који врло често мења персонел који користи на мечевима, баш као што играчима мења улоге. Штавише, спреман је да им промени по неколико улога у току само једног полувремена.

„Одушевљен сам како игра Милер. Можда је било боље да је почео, али имао сам пред собом одлуку и она није била усмерена против њега. Имала је везе само са тактиком".

„Не бих волео да ми се догоди исто што и прошле сезоне против Барселоне. Још увек нисмо завршили. И даље смо у игри", инсистира стручњак кога многи - многи са кредибилитетом да о томе уопште причају - називају најбољим тренером света.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи