Читај ми!

Гвардиола: Задовољан сам игром,али нисмо искористили шансе

Тренер минхенског Бајерна Пеп Гвардиола рекао је након пораза од Атлетико Мадрида (1:0), у првом мечу полуфинала Лиге шампиона, да је задовољан игром свог тима, али да је за пролаз у финале неопходно паметније одиграти у реваншу.

"Генерално гледано, одиграли смо добру утакмицу, али смо споро ушли у меч. Играли смо веома добро и имали довољно шанси за гол. Задовољан сам игром, али ово није добар резултат. У реваншу морамо да одигrамо паметније и са више стрпљења. Потребан нам је један гол да би играли бар продужетке", рекао је Гвардиола након меча.

Голман Бајерна Маунел Нојер задовољан је како је његов тим одиграо након примљеног гола, и нагласио да верује у пролаз у финале.

"Верујемо да можемо да прођемо у финале и даћемо све од себе да то урадимо пред нашим навијачима. Добро смо одиграли утакмицу, али у првом полувремену нисмо имали довољно храбрости и агресивности. У другом делу игре смо били много боља екипа и штета што нисмо награђени. Морамо да се 'пробудимо' и дамо свој максимум у реваншу", закључио је Нојер.

Реванш меч полуфинала Лиге шампиона између Бајерна и Атлетико Мадрида на програму је 3. маја на Алијанц арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи