Читај ми!

Симеоне: Уложили смо максималан напор за победу

Тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне рекао је након победе над Бајерном (1:0), у првом полуфиналном мечу Лиге шампиона, да је његов тим уложио максималан напор да дође до тријумфа.

"Уложили смо огроман напор и мислим да смо дошли близу свог максимума. Веома сличан меч као са Барселоном. Наметнули смо свој стил игре у првом полувремену, док се у другом делу више играло у Бајерновом стилу", рекао је аргентински стручњак након меча.

Он је посебно похвалио стрелца јединог гола на мечу, Саула Њигеса, који је након одличног соло продора у 11. минуту, донео предност "колћонеросима".

"Саул је тренутно у одличној форми. Веома сам срећан због свега што му се дешава јер је то заслужио својим радом, упорношћу и жељом. Најбоље ће тек доћи, јер има још пуно простора за напредак", закључио је Симеоне.

Фудбалер Атлетико Мадрида Фернадно Торес победу је посветио навијачима, али и нагласио да његов тим мора још више да се бори да би прошао у финале.

"Фантастична ноћ за Атлетико Мадрид и за све наше навијаче. Морамо да наставимо да се боримо још више, јер Бајерн је заиста одличан тим. Желимо да навијачи наставе да уживају у нашим победама, јер знамо колико им то значи. Штета је што нисмо постигли још неки гол, јер много би нам значио у реваншу", закључио је Торес.

Реванш сусрет полуфинала Лиге шампиона између Бајерна и Атлетика на програму је 3. маја на Алијанц арени.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи