Видић код Красића, Немци за нова 3 бода

ЦСКА, за који наступа српски репрезентативац Милош Красић, дочекује у Москви Манчестер јунајтед Немање Видића. У другом мечу Волфсбург јури сва три бода против Бешикташа, коме је ово последња шанса да презими у Европи.

Утакмица на Лужњики стадиону биће веома занимљива, поготову гледаоцима у Србији, јер московски ЦСКА, Милоша Красића, дочекује Манчестер јунајтед, Немање Видића.

Ово је први сусрет ова два тима. ЦСКА се до сада три пута састајао код куће са клубовим из Премијер лиге. Два пута је славио и једном изгубио.

Податак да је ЦСКА добио задњих шест утакмица код куће у Европи говори да ово неће бити лак меч за Манчестер Јунајтед.

С друге стране, Манчестер не зна за пораз у гостима у Лиги шампиона већ 13 утакмица, али не може ни да се похвали са добрим резултатима против Руских тимова.

Прошле сезоне у Супер купу Зенит је био бољи и изненадио Јунајтед головима Погребњака и Данија, док је Видић постигао утешни погодак за „црвене ђаволе".

Наравно, за наше навијаче биће најинтересантнија игра Видића и Красића. Још један занимљив податак, да на дан одигравања утакмице, 21. октобра, Немања Видић прославља свој 28. рођендан.

За две недеље од меча, ови тимови одиграће још једну утакмицу, само што ће Видић имати прилику да угости Красића на Олд трафорду.

Волфсбург чека Турке

Волфсбург, иако дебитант, велики је фаворит у мечевима са Бешикташем, који ће морати да обрати пажњу на своју одбрану због веома добрих нападача и офанзивне игре екипе из Немачке.

Бешикташ уколико изгуби и овај меч мораће да се помири са чињеницом да је ове године завршио са даљим наступом у Лиги шампиона.

Познато је да Турски тимови у Немачкој имају велику подршку са трибина, па на крају треба узети у обзир и тај податак, као додатни мотив играчима Бешикташа.

Волфсбург се никада раније није састајао са тимовима из Турске, док је Бешикташ изгубио свих пет мечева од Бундеслигаша, три на страни и две код куће.

У Купу УЕФА, у децембру, 2006. године, изгубио је са 2:1 од Бајер Леверкузена, а 1997/1998. године изгубио је оба меча од Бајерна са по 2:0.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи