Де Брујне и Харт после елиминације ПСЖ-а: Сада је све могуће...

Фудбалери Манчестер Ситија Кевин Де Брујне и Џо Харт сложили су се да је њихов тим одиграо одличну утакмицу против ПСЖ-а и заслужено прошао у полуфинале Лиге шампиона.

Сити је, после 2:2 у Паризу, славио на Етихаду минималним резултатом, голом управо Де Брујнеа у 76. минуту.

"Одиграли смо одличан меч, осећај је фантастичан. Одиграли смо веома добру утакмицу, док ПСЖ није створио велики број прилика. Мислим да смо заслужили да прођемо даље, у полуфиналу смо и све је могуће. Чекају нас веома тешки мечеви, али ни ПСЖ није био лак противник. Спремни дочекујемо наредни меч", рекао је Белгијанац после утакмице.

Голман "грађана" Џо Харт одао је велико признање ПСЖ, али и похвалио игру свог тима.

"Невероватна ноћ за нас. Тренирали смо вредно за ово такмичење. Имали смо проблеме на почетку, али смо од тада били све бољи. Треба одати и велико признање Пари Сен Жермену, јер су учинили да овај двомеч буде заиста фантастичан", закључио је Харт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи