Вијериња: Можемо да избацимо Реал, али морамо први дати гол

Фудбалер Волфсбурга Вијериња рекао је да је уверен да његова екипа може да елиминише Реал Мадрид и пласира се у полуфинале Лиге шампиона.

Немачка екипа је прошле недеље направила велико изненађење, пошто је у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона победила Реал са 2:0.

Волфсбург на реваш утакмицу у Мадрид путује с лепом предношћу, а Вијериња верује да он и његови саиграчи могу да направе још једно изненађење.

"Да ли би један гол био довољан? Да, али само ако га први постигнемо. Биће тешка утакмица, али покушаћемо да одиграмо као у првој, да радимо као тим, да помажемо једни другима на терену", рекао је Вијериња за немачке медије.

Звезда Реал Мадрида, Португалац Кристијано Роналдо очекује "магичну ноћ" на Сантјаго Бернабеуу.

"Волео бих да стадион буде пун, јер ће нам много значити подршка навијача. Надам се да ће то бити магична ноћ и веома сам узбуђен због тога. Имамо самопоуздања, тренер верује, и навијачи морају да верују. То мора бити магична ноћ, то мора бити савршено вече", рекао је Роналдо.

Роналдо је истакао да он и његови саиграчи морају остати мирни.

"Биће потребно стрпљења за победу. Свако од нас на терену ће морати да се бори и да игра с великим интензитетом свих 90 минута", навео је Роналдо.

Реванш утакмица четвртфинала Лиге шампиона између Реала и Волфсбурга игра се сутра у Мадриду од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи