Читај ми!

Пелегрини: Грешке су нас коштале

Тренер фудбалера Манчестер ситија Мануел Пелегрини рекао је да је задовољан ремијем против Пари Сен Жермена у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона, али је и додао да су грешке коштале његову екипу победе у Паризу. Сити и ПСЖ су синоћ одиграли нерешено 2:2 у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

Голове за ПСЖ постигли су Златан Ибрахимовић у 41. и Адријен Рабио у 59. минуту, док су стрелци за Сити били Фернандо у 36. и Фернандињо у 72. минуту.

"Ово је добар резултат за нас... Али, мислим да смо направили неколико великих грешака, помогли смо им да постигну први гол. Такође, мислим и да је њихов други гол пао после офсајда... У реваншу, ако желимо да прођемо даље, не смемо да правимо такве грешке", рекао је Пелегрини после утакмице.

Ибрахимовић је постигао гол после велике грешке голмана гостију Джоа Харта и Фернанда, а пропустио је и прилику да затресе мрежу Ситија из једанаестерца.

Међутим, није само Сити грешио, грешили су и фудбалери француског шампиона, што је истакао и Ибрахимовић после утакмице.

"Правили смо грешке и противник је то казнио. Али, имали смо своје шансе, ја нисам искористио пенал... Ми се и даље надамо, јаки смо и сигурни, али мораћемо много боље у реваншу", рекао је Ибрахимовић.

Реванш утакмица између Ситија и ПСЖ игра се 12. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи