Алекс остаје у Челзију

Одбрамбени фудбалер Челсија, Бразилац Алекс потписао је нови четворогодишњи уговор са клубом, саопштио је енглески прволигаш.

Челси жели да обезбеди дугорочно играче, пошто му је Светска фудбалска федерација (ФИФА) забранила да учествује у трансферима до јануара 2011. године.

Нови уговор Алекса, који је почео да тренира после операције, уследио је дан пошто је Саломон Калу потписао нови споразум, а верност клубу од краја прошле сезоне продужили су капитен Џон Тери и нападач Дидије Дрогба.

"Врло сам срећан што сам почео да тренирам без болова и што сам потписао нови уговор. Лако ми је било да се одлучим на нови договор и сада се надам да ћу ускоро поново заиграти. Моја кондиција је онако. Мислим да ћу за две недеље бити 100 одсто спреман и да ћу наставити без проблема", рекао је Алекс.

"Челси је врло добро почео, налази се на врху табеле, а важно ми је да ове сезоне освојимо Премијер лигу. Сада желим да играм", казао је одбрамбени играч.

Алекс је до сада 80 пута играо за Челси. 

"Тек се враћа после повреде и операције, али то је играч кога добро познајем. Познати су ми сви његови фантастични квалитети, тако да сам одушевљен што ће бити са нама још четири године", рекао је тренер Челсија Карло Анчелоти.

Алекс се нада и да ће убедити селектора Бразила Дунгу да га уврсти у састав репрезентације за Светско првенство следећег јуна. 

Причао је са мном и рекао ми је да је срећан што поново играм и да ће ме вратити у репрезентацију. То ми је такође важно", рекао је Алекс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи