Читај ми!

Буфон и Квадрадо: Жал и понос истовремено

Фудбалери Јувентуса Ђанлуиђи Буфон и Хуан Квадрадо истичу жал, али уједно и понос, после болне елиминације од минхенског Бајерна у осмини финала Лиге шампиона. Шампион Италије био је на корак од изненађења пошто је са 2:0 водио у Минхену, али је у последњих 20 минута примио два гола, а потом поклекао у продужецима (4:2), па је Бајерн поново нашао место међу осам најбољих.

"Фудбал се састоји од инцидената. Бајерн је у другом полувремену играо нападачки и створио много шанси. Разочаравајуће је када примиш гол у последњем минуту, али сам поносан на екипу. Овај пораз морамо да схватимо као да смо се попели лествицу изнад у односу на прошлу сезону", рекао је Буфон за Спорт Медијасет.

Како је Јувентус играо у првом полувремену на Алијанц арени најбоље одсликава други гол. Алваро Мората је са 25 метара своје половине нанизао петорицу играча и асистирао Квадраду за гол, који је претходно на сјајан начин "заломио" Лама.

"Жалимо после овог меча и одличне игре сат времена. Фудбал је такав, два минута су нас делила од пласмана у наредну рунду. Мислим да ће нам утакмица у Минхену помоћи да порастемо, разумљиво је када изгубиш од Бајерна. Морамо да скупимо снагу и кренемо даље", рекао је Квадрадо.

Дефанзивац Леонардо Бонући истакао је да му је част што је део торинског тима.

"Поносан сам и почаствован. Били смо веома близу, истина је да се то не памти, али ће нам утакмица са Бајерном помоћи да сазримо. Нема сврхе туговати", поручио је одлични италијански штопер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи