Ибра поново „боцка" Интер

Нападач Барселоне Златан Ибрахимовић поново провоцира бивше саиграче из Интера. Изјавио је да у Интеру нема великих играча, као што их има у Барселони.

Шведски репрезентативац и нападач Барселоне Златан Ибрахимовић поново је бацио „отровне стрелице" ка свом бившем клубу Интеру.

Изјава популарног Ибре сигурно се није допала његовим дојучерашњим саиграчима.
Наиме, на питање „која је разлика између Барсе и Интера?" Швеђанин је рекао да Интер нема толико квалитетних играча.

"У Интеру нема играча који могу да направе разлику на терену. Када недостаје неки од битних играча, или му не иде, није било играча да га замени. У Барси је другачије, увек има неко ко може да преломи утакмицу. То је једна од ствари које Барсу чине можда највећим клубом на свету", рекао је Ибра.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи