Шевченко: Поносан сам на каријеру

Украјински нападач Андреј Шевченко открио да је одбио понуде Барселоне и Манчестер јунајтеда, да би прешао у Милан. Поносан сам на каријеру, рекао Шева.

Некада најбољи играч света Андреј Шевченко, открио је да је са 22 године одбио понуде Барселоне и Манчестер јунајтеда, и прешао у Милан.

"Са 22 године имао сам понуде Манчестер јунајтеда и Барселоне, али сам одлучио да одем у Милан. Клуб је био успешан, освојио све што се може освојити, а ја сам добио "Златну лопту". Поносан сам на каријеру", изјавио је Шевченко.

Шевченко се овог лета вратио у домовину, где наступа за клуб у ком се и прославио.

"Најбоље године су иза мене, и било је време да се вратим у клуб у ком сам започео каријеру. Срећан сам, и само желим да играм. Имам 33 године, и не знам колико ћу још играти. Ништа не траје заувек", рекао је Шева.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи