Читај ми!

Спалети: Рома је на правом путу

Тренер Роме Лучано Спалети рекао је да је било тактичких проблема током утакмице са Реал Мадридом у Лиги шампиона, али да је и поред пораза његова екипа била прилично добра и да се налази на правом путу. Фудбалери Роме изгубили су синоћ на свом терену од Реал Мадрида са 0:2, у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона. Голове су постигли Кристијано Роналдо и Хесе Родригес.

Упркос поразу, навијачи Роме су на крају утакмице аплаузом испратили своје играче.

"Навијачи Роме су навикли на велике играче, велике тренутке и одличне игре. Ако су аплаудирали, то је зато што су видели велики труд и знали су да нисмо награђени за тај труд. Реал има квалитет, дајте им метар и претвориће га у километар. Ми нисмо тако добри као они да можемо да искористимо додатни простор", рекао је Спалети, пренели су италијански медији.

Он је додао да је његова екипа имала проблема у одбрани посебно код другог гола, али и да није довољно физички спремна.

"Не желим да причам о физичкој припремљености, јер ако то кажете играчима могу да искористе као алиби. Не желим да кажем мојим играчима да су инфериорни у односу на противника у физичком смислу. Имају прилику да се докажу. Понекад мало каснимо у одбрани, а то значи да морамо више да радимо. Првенствено радим на тактици, али ако кажем да је у питању физичка спрема, онда би то била порука играчима да могу да изгубе и месец дана пре него што се поправе", рекао је Спалети.

Тренер Роме навео је да његова екипа није направила Реалу много проблема на средини терена, али да је ипак задовољан игром.

"После гола Реал се смирио и покушао да контролише утакмицу. Мојим играчима могу само да кажем да су били прилично добри. Има још много посла, али на правом смо путу", рекао је Спалети.

Реванш утакмица играће се 8. марта у Мадриду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи