Зидан задовољан игром похвалио Роналда

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан похвалио је игру својих фудбалера у победи над Ромом од 2:0 у Лиги шампиона, али је навео и да је Кристијано Роналдо био кључан играч у тријумфу. Реал је синоћ на Олимпијском стадиону у Риму победио Рому са 2:0, головима Роналда и Хесеа Родригеса, у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Роналдо је уочи те утакмице напустио конференцију за новинаре, после питања о његовом слабијем голгетерском учинку на гостујућим теренима.

"Разговарали смо и срећан сам због његовог гола пошто сви од њега очекују да постиже голове, а управо то је и урадио. Срећан сам због Роналда, али и због целе екипе. Морам да честитам свим играчима на уложеном труду. Прво полувреме је било тешко, али смо се много поправили у другом", рекао је Зидан, пренели су британски медији.

Реал ће тако са два гола предности ући у реванш, који је на програму 8. марта у Мадриду.

Зидан је похвалио све играче, али је навео да је Роналдо био пресудан у Риму.

"За мене је увек најважнија група. Увек ће бити један фудбалер који прави разлику, а у утакмици са Ромом то је био Роналдо. Али за мене је кључно и то када видим да и играчи са резервне клупе подржавају оне на терену", рекао је Зидан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи