Читај ми!

Хидинк се нада, а Блан жали због примљеног гола

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Лоран Блан рекао је да жали због примљеног гола у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона на свом терену, док је шеф стручног штаба Челсија Гус Хидинк оценио да управо тај погодак његовој екипи даје наду за наставак такмичења.

Пари Сен Жермен је синоћ на стадиону Парк Принчева победио Челси са 2:1 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона. Реванш утакмица играће се за три недеље у Лондону.

"Ово је био веома добар наступ оба тима. Челси је имао доста проблема током сезоне, али су против нас показали да се враћају на свој препознатљив стил игре. Очекујем изузетно тешку утакмицу на Стамфорд Бриџу у реваншу. Сви очекују то, сигуран сам", рекао је Блан.

"Једино због чега жалим је тај примљени гол у судијској надокнади времена првог дела меча. Није смело да дође до корнера, а потом и до гола...", додао је Блан.

С друге стране, Хидинк је рекао да пораз никада не може бити добар, али да је гол у гостима добар за његову екипу.

"Осећај никада не може бити добар после пораза, али ово је тек полувреме, јер се играју две утакмице и после оваквог резултата можемо да извучемо нешто код куће. Били смо опасни, имали смо неколико шанси... Гол у гостима нам даје наду", рекао је Хидинк, а преносе британски медији.

Хидинк је додао да је његов тим требало да буде конкрентинији и да више врши притисак на дефанзивну линију ПСЖ-а.

"Играли смо против једног веома јаког тима... Они су имали могућност да у другом полувремену уведу јаке и добре играче. То је била њихова снага. Ми смо у неким ситуацијама могли бити конкретнији, али то никада није лако у Паризу", рекао је Хидинк.

Он је оценио да обе екипе имају подејднаке шансе за пласман у наредну фазу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи