Читај ми!

Ивановић: Одлучили су детаљи, али остварили смо циљ

Фудбалер Челсија Бранислав Ивановић рекао је да од велике важности гол који је његов тим постигао против Пари Сен Жермена у првом мечу осмине финала Лиге шампиона, иако је поражен са 2:1.

"Одиграли смо веома тежак меч. Дошли смо да играмо нашу игру, а успели смо да остваримо наш циљ и постигнемо гол у гостима. Победнички погодак Каванија био је јако важан и сада нам преостаје да дамо све од себе како бисмо тријумфовали на свом терену", рекао је Ивановић после меча на Парку принчева.

Пари Сен Жермен је на свом стадиону савладао Челси резултатом 2:1, а Ивановић истиче да жали што је екипа изгубила концентрацију у финишу меча.

"Играли смо са велики самопоуздањем, створили доста шанси, али смо пали на крају. Заиграли смо отвореније, што су брзи нападачи ПСЖ-а искористили. Одлучили су ситни детаљи", закључио је српски дефанзивац.

Реванш меч два тима на програму је 9. марта на Стамфорд Бриџу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи