Читај ми!

У Роми забринути и поред победе

Фудбалер Роме Рађа Наинголан рекао је да он и његови саиграчи треба да буду забринути и поред победе над Бајер Леверкузеном у Лиги шампиона. Рома је у среду са 3:2 савладала Бајер Леверкузен и после четири кола је друга на табели Групе Е, са бодом више од немачког клуба и два од БАТЕ Борисова.

Италијански клуб је водио са 2:0 на полувремену, али је Бајер изједначио. Ипак, Миралем Пјанић је у 80. минуту из пенала донео победу Роми.

"Победили смо, али би више требало да будемо забринути него задовољни. Имали смо утакмицу у рукама, али смо потценили противника и морали смо више да се помучимо. Заслужили смо победу, али ћемо морати да се помучимо како бисмо се пласирали у другу фазу",рекао је Наинголана за италијанске медије а преноси Бета.

Директор Роме Валтер Сабатини био је задовољан, за разлику од фудбалера тог клуба.

"Желели бисмо да будемо смиренији, али је то немогуће. Правимо добар телевизијски програм, то нам је у крви. Изузетно смо реаговали код 2:2, а победа више вреди на психолошком плану него због бодова", казао је Сабатини.

Тренер клуба из престонице Италије Руди Гарсија истакао је да је његова екипа показала карактер.

"Свакако да није досадно када се састану ове две екипе. Требало је да имамо убедљивију предност, али смо промашивали, а Леверкузен је то казнио и изједначио. Ипак, показали смо јак карактер", навео је Гарсија.

Рома ће се до краја групне фазе састати још са Барселоном у Шпанији и БАТЕ-ом у Италији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи