Читај ми!

Мамић: Да помрсимо рачуне Олимпијакосу

Тренер фудбалера Динама Зоран Мамић рекао је да његова екипа против Олимпијакоса у Атини мора да одигра још боље него против исте екипе пре две недеље у Загребу.

"Чека нас нова утакмица Лиге шампиона на одличном стадиону и пред сјајном публиком што је за све нас велика награда... Ми смо у првој утакмици били одлични, чак и бољи, али остали смо без бодова. Наша игра на крају није била довољна за добар резултат тако да сутра морамо бити још бољи. Верујем да моја екипа то може и да ће их пун стадион додатно мотивисати да дају још више", рекао је Мамић у Атини.

Динамо данас гостује Олимпијакосу у утакмици четвртог кола Групе Ф Лиге шампиона. Пре две недеље Олимпијакос је славио у Загребу са 1:0.

После три одиграна кола, Бајерн из Минхена и Олимпијакос имају по шест бодова, док Динамо и Арсенал имају по три.

"Наравно да су Бајерн и Арсенал код већине били фаворити групе, али ми смо знали за резултате које постиже Олимпијакос и нико се није усудио да каже да они неће бити први или други. Ипак, ми ћемо урадити све да им помрсимо рачуне, па нека онда у последња два кола освајају бодове", рекао је Мамић.

Утакмица између Динама и Олимпијакоса игра се у среду од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи