Читај ми!

Матић: Освојили смо можда кључни бод

Фудбалер Челсија Немања Матић изјавио је да је задовољан нерешеним исходом против Динама у Кијеву (0:0), јер освојени бод може да буде кључан за пласман у нокаут фазу Лиге шампиона.

"Желели смо сва три бода, али морамо да поштујемо чињеницу да смо освојили један, који може да буде веома важан на крају групне фазе. Играли смо против доброг тима. Противник је био солидан, компактан и навијачи су имали прилику да виде занимљиву утакмицу", рекао је Матић, преноси Танјуг.

Репрезентативац Србије, који је према извештајима из Кијева коначно приказао партију на свом нивоу, додао је да ће екипа играти све боље како сезона буде одмицала.

"Идемо корак по корак. Нисмо у иделаној позицији, али радимо напорно и полако ћемо достићи ниво из прошле сезоне. Самопоуздање не може да буде на високом нивоу, али биће боље. Бићу срећан када се вратимо у врх Премијер лиге", рекао је Матић.

Челси је тренутно трећи у Г групи Лиги шампиона са три бода мање од Порта, док у Премијер лиги заостаје 10 бодова за водећим Манчестер ситијем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи