Озил: Заслужено смо победили Бајерн

Фудбалер Арсенала Месут Озил рекао је да је веома задовољан издањем екипе у утакмици против минхенског Бајерна (2:0), као и да је његов тим залужено стигао до победе.

Лондонски клуб је у трећем колу Ф групе Лиге шампиона угостио Бајерн и головима Оливија Жируа и управо Месута Озила, забележио важан тријумф у најјачем клупском такмичењу.

"Пресрећни смо што смо успели да савладамо Бајерн. Знали смо колико ће бити тешко победити, показали смо срце пред нашим сјајним навијачима. Створили смо доста шанси, поготово у првом полувремену, када је Нојер имао врхунске одбране и мислим да смо заслужили победу", рекао је Озил за званични клупски сајт а преноси Танјуг.

Арсенал тренутно заузима последње место у групи са три освојена бода, колико има и загребачки Динамо, док по шест бодова имају Олимпијакос и првопласирани Бајерн.

У наредном колу Бајерн и Арсенал поново ће одмерити снаге, овог пута на Алијанц Арени, у мечу који је на програму 4. новембра од 20.45 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи