Читај ми!

Гвардиола после пораза у Лондону: Нојер није крив

Тренер минхенског Бајерна Пеп Гвардиола рекао је да није љут на голмана Мануела Нојера, који је великом грешком у Лондону пресудно утицао на пораз од Арсенала (2:0) у Лиги шампиона.

Нојер је лоше реаговао у 77. минуту после слободног ударца Сантија Казорле, промашио лопту и омогућио Оливијеу Жируу да реши меч.

"У првом полувремену имао је феноменалне одбране. Никада нисам критиковао играча због неке одлуке, била она исправна или погрешна. Нисмо изгубили због Мануела Нојера. Ово је фудбал, у том тренутку је направио процену и то је то", рекао је Гвардиола, а преноси Скај Спорт.

Бајерн је у Лондону доживео први пораз у сезони, али се упркос томе налази на првом месту у Ф групиФ.

Баварцима одлично иде и у Бундеслиги, где имају максималан скор и седам бодова предности у односу на другопласирану Борусију Дортмунд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи