Читај ми!

Компани, Харт и Туре неизвесни за дуел са Менхенгладбахом

Фудбалери Манчестер ситија Венсан Компани, Джо Харт и Јаја Туре могли би због повреда да пропусте утакмицу са Борусијом из Менхенгладбаха у Лиги шампиона, пренели су британски медији.

Екипа Мануела Пелегринија изгубила је у суботу у првенству на Вајт Харт Лејну од Тотенхема са 1:4, а тај дуел пропустили су Давид Силва, Мангала, Фабијан Делф, Вилфред Бони, Гаел Клиши, Келечи Ихеаначо, као и капитен Венсан Компани, који се због проблема са тетивом повукао из екипе уочи почетка утакмице.

Први голман Џо Харт је био на клупи због проблема са леђима.

"Џо је током недеље имао проблема са леђима. Тренирао је само један дан ове недеље и због тога је бранио Вили Кабаљеро. Џо није био 100 одсто спреман. Јаја има проблем са тетивом. Не знам да ли ће они бити спремни, мораћемо да сачекамо понедељак да видимо", рекао је тренер Манчестер ситија Мануел Пелегрини, пренели су британски медији.

"Мислим да Компани неће бити спреман за среду", додао је он.

Фудбалери Манчестер ситија играју у среду од 20.45 у Менхенгладбаху против Борусије, утакмицу другог кола Групе Д у Лиги шампиона. Обе екипе су у првом колу претрпеле поразе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи