Читај ми!

Морињо: Победа против Макабија императив!

Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо рекао је да је важно да његова екипа победом почне такмичење у Лиги шампиона и да "мора да буде фаворит" у предстојећем дуелу са Макабијем из Тел Авива.

"Они су довољно добра екипа да нас победе. Али, ми знамо да смо бољи тим и то морамо да докажемо. Поштујем их, гледао сам њихове утакмице, анализирао све", рекао је Морињо на конференцији за новинаре.

Фудбалери Челсија у среду од 20.45 на Стамфорд Бриџу играју против Макабија из Тел Авива утакмицу првог кола Групе Г у Лиги шампиона.

"Сва четири тима почињу од нуле. Важно је што прву утакмицу играмо код куће и веома је важно да добро почнемо, пре него што будемо ишли на гостовања у Кијев и Португал", рекао је Морињо.

"Такође, знам и да је Макаби прошле недеље тренирао другачијим системом од уобичајеног и вероватно ће играти са петорицом одбрамбених играча. Тако је играо Вотфорд прошле сезоне са истим тренером (Славишом Јокановићем), па смо се припремили за обе ситуације. Знамо шта би требало да радимо, верујемо у себе и мислимо да можемо да победимо, али поштовање (противника) је добра изрека у фудбалу", додао је он.

Челси је лоше почео такмичење у Премијер лиги, освојио је четири бода у пет утакмица. Упитан да ли намерно даје приоритет Лиги шампиона у односу на домаће првенство, Морињо је одговорио одрично.

"За мене би било лакше када бих то рекао. Али не могу да кажем оно што није истина. За нас су такмичења једнака и ниједно нема приоритет", рекао је Морињо.

Морињо је најавио да ће променити неке играче и пружити прилику онима који су мање играли.

Екипу Макабија предводи бивши тренер Партизана Славиша Јокановић, који је својевремено играо за Челси, а у израелском тиму је и бивши голман Црвене звезде Предраг Рајковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи