Блан: Као и сваки велики клуб, желимо трофеј ЛШ

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Лоран Блан похвалио је екипу Малмеа уочи старта групне фазе Лиге шампиона и поручио да је његов клуб један од фаворита Групе А.

"Као и сваки велики клуб, желимо да освојимо Лигу шампиона. Све почиње од сутрашње утакмице, иако Малме такође има своје амбиције. Они нам свакако неће ништа поклонити, видео сам њихове утакмице са Селтиком. Малме није међу тимовима који се лако предају", рекао је Блан за званични сајт Уефе.

Он је истакао да првак Француске на терену мора да докаже неспорни квалитет.

"У групи А фаворити смо ми и Реал Мадрид, међутим, то морамо да покажемо на терену и изборимо пласман у нокаут фазу. Увек морамо исправно да радимо свој посао, имамо план игре и надам се победи против Малмеа у занимиљвој утакмици", рекао је Блан.

Меч првог кола А групе Лиге шампиона између Пари Сен Жермена и Малмеа игра се у уторак у Паризу од 20.45 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи