Лига шампиона на РТС-у!

Мушкарци су поново добили изговор за слободно вече. Враћа се Лига шампиона! С' тим да се ствари мало мењају. Гледамо ли најбољи клуб у овом веку, гледамо ли најбољег играча свих времена? Бројни изазивачи су стали у ред да скину Барселону са трона, бивши тренер Пеп Гвардиола са Бајерном, најконтроверзнији голгетер данашњице Златан са Пари Сен Жерменом, Кристијано „огледалце реци ми ко је најлепши...и најбољи" Роналдо са Реал Мадридом. Четири енглеска клуба су такође ту, и вицепрвак Јувентус. Наравно, Шпанија ће имати чак пет тимова, први пут у историји такмичења!

Одкако је почело такмичење у овом формату ниједан клуб није одбранио титулу!

Не би било изненађење да се српски играчи Александар Коларов из Манчестер ситија, и Челсијеви Немања Матић и Бранислав Ивановић умешају у борбу за титулу.

Најбољи светски клубови ће се борити за чак 50% веће новчане награде које могу да донесу победнику више од 50 милиона евра!

На занимљивост ће сигурно утицати и то што ће у ћошку фудбалског ринга стајати и такви мајстори и прзнице као што су Луј Ван Гал, Мурињо, Симеоне ...и мало мање темпераметни Алегри, Пелегрини...

И на крају, у вези са оном најављеном променом, девојке и жене све више прате и гледају фудбал. Изговор да се вечерас гледа фудбал више није искључиво мушки.

Утакмице Лиге шампиона РТС преноси средом од 20.45. 

У среду, 16.09 у 20.45 РОМА-БАРСЕЛОНА.

Коментатор Александар Стојановић.

Емисију води и уређује Предраг Страјнић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи