Касиљас најбољи на свету

Голман Реала Икер Касиљас проглашен је за најбољег голмана у 2008. години, у избору ИФХСС-а. Иза себе Касиљас је оставио Буфона и Ван дер Сара.

Икер Касиљас је путем гласања изабран за најбољег голмана на свету од стране ИФФХС-а у 2008. години.

Голман Реала из себе је оставио голмана Јувентуса Буфона, и голмана Манчестер јунајтеда Едвина Ван дер Сара.

"Надам се да није задњи пут да примам ову награду. Био сам близу да освојим награду неколико пута. Мислим да је 2008. година била одлична за Реал Мадрид како на индивидуалном тако и на колективном плану. Играчи увек добијају награде кад освајају велике трофеје. Увек сам се трудио да одлично обављам свој посао и да освајам титуле", изјавио је Касиљас.

Касиљас је добио 249 гласова од 85 експерата са пет континената. Свако ко је гласао имао је право да изабере 4 голмана, дајући најбољем 4 поена, а четвртом један поен. Буфон је имао 170 поена а Ван Де Сар 143. Челзијев голман Петер Чех освојио је 108 гласова.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи