Читај ми!

Меси: Желим да се одужим Барселони

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси рекао је да је финале Лиге шампиона против Јувентуса најбоља прилика да се одужи каталонском клубу за све што је учинио за развој његове каријере.

Меси, који је у Барселону дошао 2000. са 13 година, до сада је освојио 23 трофеја и четири пута биран je за најбољег фудбалера света.

"Долазак у Барселону је била веома важна одлука, не само за моју каријеру. Одрастао сам у овом клубу и желим да му се одужим за све што је учинио за мене", рекао је Меси за сајт Уефе.

Барселона је ове сезоне освојила шпанско првенство и Куп краља, а прилику за триплу круну имаће у суботу, 6. јуна када се у финалу Лиге шанпиона састаје са Јувентусом.

"Финале Лиге шампиона је посебан меч. Много тога смо прошли да бисмо играли ту утакмицу. Неће бити лако, јер Јувентус има сјајан тим и све је могуће", додао је Меси.

Аргентински фудбалер је до сада одиграо 481 утакмицу и постигао 412 голова за Барселону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи